Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een bitcoinbedrijf uit Aalsmeer, dit is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Eind 2017 werd dit bitcoinwisselkantoor opgericht door Boyd Meuleman en Mitchel Zandwijken.

Op dit moment kun je meer dan honderd verschillende cryptomunten kopen via de website en mobiele app van Bitcoin Meester.  Het bedrijf staat dan ook bekend om zijn uitgebreide aanbod. Dit aanbod is namelijk een stuk meer dan bij concurrenten als BTC Direct en LiteBit. Je kunt niet alleen crypto kopen met Bancontact bij het wisselkantoor. Het is namelijk ook mogelijk om crypto’s tegen elkaar te wisselen (bijvoorbeeld door litecoins om te wisselen naar bitcoins).

Bitcoin MeesterKoop meer dan 100 cryptomunten met Bancontact. Begin direct aan jouw bitcoinavontuur. GA NAAR WEBSITE

Verificatie en limieten

Voordat je gebruik kunt maken van Bitcoin Meester dien je eerst een account aan te maken op het platform. Na de zogeheten e-mailverificatie, heb je een wekelijks limiet van honderd euro (dit geld overigens alleen voor euro stortingen en uitbetalingen.

Je kunt er ook voor kiezen om je zichtrekening te verifiëren. Hierna krijg je een wekelijks limiet van € 1.500. Je verifieert je zichtrekening door € 0,10 over te maken naar het platform. Let op dat je dit doet van een zichtrekening die op je eigen naam staat.

Is voor jou anderhalf duizend niet genoeg? Kies dan voor de optie om je identiteit te verifiëren door middel van een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen naar Bitcoin Meester. Na goedkeuring krijg je een wekelijks limiet van maar liefst € 15.000.

Voor de echte whales  onder ons is Bitcoin Meester misschien niet het meest geschikt platform. Gelukkig zijn er genoeg goede alternatieven zoals de BLOX crypto trading app. Daar kun je voor maar liefst € 10.000 per dag in crypto handelen.

Transactiekosten en prijzen

Het openen van een handelsaccount bij Bitcoin Meester is helemaal gratis! Er zijn echter kosten verbonden aan het storten van euro’s op het platform. In België zijn hiervoor een aantal opties:

 • Bancontact: kosten € 1,00 plus 1,1%
 • Bankoverschrijving: kosten € 1,00 (onder de € 1.000)
 • SOFORT: kosten € 1,00 plus 2%

Voor kleinere bedragen, zouden wij kiezen voor de optie Bancontact. Dit is relatief goedkoop en het geld zal direct wordt bijgeschreven op je account. Voor grotere bedragen is het slim om gebruik te maken van een bankoverschrijving. Let op dat een overschrijving vanaf je zichtrekening enkele dagen kan duren.

Naast de kosten van geldstorten, vraagt Bitcoin Meester ook nog een marge over het kopen van digitale valuta. Er is een standaardmarge van rond de 2%, met een korting die kan oplopen tot 1.75%. Marges worden verwerkt in de koers van een bepaalde digitale valuta op het moment dat je gaat kopen, dus wat je ziet is ook echt wat je krijgt dan. Je kunt korting krijgen middels het VIP programma van de website. De VIP niveaus zijn als volgt opgebouwd:

 • VIP 1: 0,00% korting
 • VIP 2: 0,50% korting
 • VIP 3: 1,00% korting
 • VIP 4: 1,25% korting
 • VIP 5: 1,35% korting
 • VIP 6: 1,45% korting
 • VIP 7: 1,55% korting
 • VIP 8: 1,65% korting
 • VIP 9: 1, 75% korting

Om deze kortingen te krijgen dien je wel actief en intensief te handelen op de website of in de app. Een specifieker overzicht van de VIP niveaus is in je account te vinden. 

Beleggen in crypto

Ben je overtuigd van Bitcoin Meester als handelsplatform en wil je een gratis account aanmaken? Dan kun je op de onderstaande knop klikken. Hierna zul je begeleid worden naar de website. Vergeet niet nadat je een account hebt aangemaakt de mobiele app te downloaden. Daarmee kun je ook onderweg in je favoriete crypto’s handelen.

Bitcoin Meester Koop meer dan 100 cryptomunten met Bancontact. Begin direct aan jouw bitcoinavontuur. GA NAAR WEBSITE

Bitcoin Meester wallet

Bij Bitcoin Meester kun je zowel je gekochte munten naar je eigen bitcoin wallet sturen of bewaren op hun platform. In de wallet van het platform kun je niet alleen bitcoin maar ook alle andere aangeboden munten ‘bewaren’. Per digitale valuta krijg je ook de actuele waarde te zien, waardoor je zowel de website als app kan gebruiken als portfolio.

Wil je snel en vaak in crypto handelen? Dan is het slim om je crypto’s op het platform te laten staan.   Als je van plan bent je munten langer vast te houden, is het raadzaam om ze op te slaan in je eigen wallet (het liefste een veilige hardware wallet zoals de Trezor).